Рекламні площі Tracklam, оператора відео реклами Marshrutka.tv стають доступні з рекламного кабінету Admixer.DSP

Tracklam Amixer Marshrutka.tv

This post is also available in: enEnglish (Англійська) plPolski (Польська)

Admixer.DSP – платформа для управління programmatic закупкою цільових аудиторій, пропонує доступ до рекламних площ Marshrutka.tv – провідного оператора відео реклами в громадському транспорті України

Digital Signage в транспорті вже давно стали частиною інфраструктури міст. 700+ моніторів в громадському транспорті по всій Україні працюють під управлінням програмного забезпечення Tracklam. Мережа охоплює вже більше 10-ти міст України. Всі монітори обладнані GPS-навігацією та 3G-інтернетом.

В розвинутих країнах на DOOH витрачається біля третини бюджету зовнішньої реклами, в той час як в Україні поки що тільки 10%. Як показують світові тенденції, ця частина рекламного ринку щораз швидше переходить в цифрову площину.

Віднедавна на моніторах в транспорті можна запускати programmatic рекламу. Рекламодавці можуть запускати свою рекламную кампанию на будь-якому маршруті в будь-якому із вибраних міст. Якщо все готове, то стартує така реклама вже за 15 хв, а далі є можливість управляти контентом в реальному часі. 

Adnixer кабінет користувача
Admixer кабінет користувача

На екранах в маршрутках можна розмістити відео ролик з можливістю активації інформації про рекламу через QR-код. Таким чином для рекламодавця є можливість реалізувати будь які активації і заклики до дії. 

Мінімальна частота розміщення в пятихвилинному споті, що складається з соціального, розважального і рекламного контенту – 1 раз. З урахуванням того, що в середньому пассажир їде в маршрутці близько 30 хвилин, то за поїздку більшість людей зможе побачити ролик приблизно 5–6 разів.  

Як вказано в статті “Программатик-реклама в маршрутках”: “Для запуску програматик-реклами в громадському транспорті потрібен доступ до рекламного кабінету Admixer.DSP, в ньому необхідно відмітити галочкою «Marshrut TV», як місце розміщення рекламного ролика і запустити свій креатив… Так просто“! 

Відео реклама в громадських місцях, зокрема в салоні транспорту стають одними із найкращих місць для запуску брендингових кампаній завдяки широкій аудиторії, яку вони пропонують та часу, протягом якого аудиторія перебуває у зоні дії рекламного повідомлення.

Завдяки співпраці спеціалістів Admixer, Marshrutka.tv, Tracklam Programmatic закупки Digital Signage в транспорті стають доступними широкому колу рекламодавців.