Створення ефективної цифрової рекламної кампанії

This post is also available in: enEnglish (Англійська) plPolski (Польська)

Вам відомо, що згідно результатів недавнього дослідження, проведеної Американською Асоціацією Зовнішньої Реклами, доведено, що цей вид реклами отримує 100% переглядів? Цей результат вражає ще більше, якщо порівняти зовнішню рекламу із рекламою в Інтернеті, яку, попри різноманітність та простоту розміщення, легко заблокувати чи вимкнути.

Цифрова реклама це якраз той вид промо, що поєднує переваги традиційної та Інтернет реклами. Окрім гнучкості та відносної малозатратності, вона може похвалитися широким охопленням аудиторії та швидкими темпами зростання. Згідно звіту Асоціації Реклами, витрати на цифрову рекламу досягнуть 40% від загальних витрат у 2017, що на 9% більше, ніж у 2015.

Інфраструктура цифрової реклами швидко розширюється і дозволяє створювати продумані, динамічні кампанії, що спрямовані на конкретний сегмент споживачів. На відміну від традиційної статичної реклами, керувати роликами на цифрових моніторах можна в режимі реального часу та змінювати “послання”, коли потрібно, відповідно до ситуації, погоди чи аудиторії.

Було б великою помилкою не використати потужні можливості цифрової реклами, а тому ми пропонуємо вам кілька рекомендацій для запуску успішної цифрової рекламної кампанії.

Продумуйте розміщення

Природньо, що найбільш привабливі для рекламодавців – популярні локації, де щоденно бувають сотні чи тисячі споживачів (як супермаркети чи торгові центри). Вони багатообіцяючі в плані охоплення аудиторії, а отже, покращенні місця для впізнаваності бренду. Проте найбільш виграшною буде їх комбінація із місцями поблизу локацій, що стосуються продукту безпосередньо, оскільки там він буде представлений цільовим споживачам. 

Вирізняйтеся та інформуйте

Ваша рекламна кампанія має працювати з метою вирізнити ваш бренд серед інших. Для цього експерти радять поєднувати рекламу самого бренду та спеціальні сезонні пропозиції. Крім цього, пам’ятайте, що реклама має нести певну цінність для споживачів, інформуючи про особливості продукту, варіанти використання та переваги.

Обирайте централізоване управління оголошеннями

Працювати з одним партнером, який займається всією вашою цифровою рекламою, значно зручніше, ніж із кількома одночасно. Це дозволяє швидко запускати кампанію та виправляти помилки, і практично миттєво вносити зміни в оголошення, реагуючи на ситуацію, що є неодмінною умовою успіху кампанії.

Наше онлайн рішення –  Tracklam надає усі ці можливості рекламодавцям. За допомогою сервісу можна розміщувати традиційну офлайн рекламу, включно із білбордами, рекламою в транспорті, теле- та радіо роликами прямо з вашого профілю, обирати найбільш перспективні локації та отримувати детальні звіти.

Отже, вміло використовуючи величезний потенціал цифрової реклами у поєднанні з іншими її видами, ви зможете передати своє послання саме вашій аудиторії в правильний час та створите кампанію, що приречена на успіх.