Нове онлайн рішення для власників рекламних площ

This post is also available in: enEnglish (Англійська) plPolski (Польська)

Незалежно від того, чи ви є незалежним власником рекламних площ, чи директором медіабаїнгової компанії, процес пошуку клієнтів, які арендуватимуть ваші місця під рекламу, як зовнішні так і внутрішні – справа не з легких. Конкуренти, що дихають в спину, та боротьба за кожного нового клієнта чи розміщення реклами виснажують.

Та якщо ви бажаєте рухатися вперед та зацікавлені у альтернативних способах отримання клієнтів, зверніть увагу на новий інструмент, що може помітно підвищити ефективність вашого бізнесу.

Цей інструмент – Tracklam.com – унікальний онлайн сервіс, який, по суті, служить “містком” між рекламодавцями та власниками рекламних платформ та дозволяє їм укладати угоди, не покидаючи дому чи офісу. Ви напевно вже думаєте, в чому тут унікальність, адже це звичайна рекламна мережа. Вся справа в тому, що Tracklam – це онлайн сервіс для розміщення офлайн реклами, тобто, на цифрових носіях у торгових центрах та громадському транспорті, білбордах, телебаченні та радіо, і навіть друкованих рекламних матеріалів.

Які вигоди дає Tracklam власникам рекламних площ?

  • Ще один канал залучення нових клієнтів.

Все, що потрібно – лише зареєструватися у системі та надати перелік наявних рекламних носіїв. Завдяки зручному інтерфейсу Tracklam та можливості запускати офлайнові рекламні кампанії через Інтернет, вам не доведеться довго чекати на клієнтів, що самі вас знайдуть за посередництвом сервісу.

  • Віддалене управління відео- та аудіо рекламою

Tracklam надає можливість повністю контролювати зовнішню та внутрішню цифрову рекламу, рекламу на телебаченні і радіо, а також носії в транспорті прямо з вашого комп’ютера. Крім того, сервіс пропонує програмне забезпечення та обладнання, щоб додати функціонал чи віджети до ваших рекламних платформ, а також готове рішення для цифрової реклами у громадському транспорті.

  • Детальна статистика

Використовуючи Tracklam, ви матимете доступ до вичерпної статистики по кожній рекламній площі, а саме – загальна тривалість кампанії, кількість показів, час і дата. Ці дані дозволять вирахувати ваш реальний прибуток та спрогнозувати потенційно можливий. Більше того, точні звіти допоможуть зрозуміти тенденції щодо того, які формати реклами та локації є найбільш прибутковими, а які – недостатньо ефективними.

  • Особистий менеджер для управління кампаніями.

Можливо, ви дуже зайняті численними замовленнями, але не хочете втрачати можливість підняти ефективність роботи та збільшити клієнтську базу за допомогою Tracklam. Тоді для вас є чудові новини – сервіс пропонує дуже зручну функцію -”Особистий менеджер”. Тобто, ви можете найняти професіонала, який займатиметься продажем реклами та спілкуванням із клієнтами через сервіс.

Підводячи підсумок, це лише стислий огляд перспективного інструменту, який дуже корисний для рекламної галузі. Тому реєструйтеся на Tracklam, щоб почати використовувати його потужність задля зростання бізнесу ще до того, як це зроблять ваші конкуренти!